In sprijinul digitalizarii operatiunilor financiare desfasurate in cadrul a diverse domenii de activitate vine solutia pentru plati contactless MonePOS. Dispozitivul presupune interconectarea directa a unui device POS de dimensiuni reduse cu sistemele de taxare ale casei de marcat.

Pentru intreprinzatorii din comert cu amanuntul, cu ridicata, transport sau prestari servicii, cu cifra de afaceri anuala de peste 10.000 de euro, platile digitale au devenit obligatorii de la 1 ianuarie 2023!

Ce presupune un mPOS (mobile point of sale)?

Un mPOS sau POS mobil este un punct de vanzare portabil care este interconectat la o casa de marcat prin conexiune WiFi, Bluetooth sau USB. Produsul poate functiona si ca o casa de marca independenta, fara necesitatea unui operator.

Un sistem POS mobil este o modalitate ideala pentru intreprinderi precum camioanele cu mancare, serviciile de reparatii la domiciliu, vanzatorii din piete etc., de a accepta plati cu cardul de credit in deplasare.

Cum functioneaza mPOS-ul?

Prin selectarea solutiei mPOS pentru afacerea, device-ul de incasare a platilor cu cardul se poate conecta la casa de marcat prin WiFi, Bluetooth sau USB. Apoi puteti incepe indata sa incasati plati in doar 10 secunde.

Alegerea sistemului MonePOS by AROBS este ce mai buna solutie pentru afacerea dumneavoastra.! Cand alegeti un POS mobil, trebuie sa cautati unul sigur, usor de utilizat si accesibil.

Ce trebuie sa ofere un mPOS?

Pentru inceput, acesta trebuie sa ofere:

Securitate

Software-ul mPOS securizat va permite sa acceptati plati criptate, sigure, cum ar fi cardurile cu cip si platile NFC.

Simplitate

Un sistem POS mobil care este simplu de utilizat, cu o interfata intuitiva, astfel incat sa fie usor de instruit rapid angajatii despre cum sa-l utilizeze;

Accesibilitate

Este important ca POS-ul mobil sa fie accesibil, asa ca asigurati-va ca stiti despre ofertele de pret mPOS de pe piata.

Este un mPOS mobil solutia potrivita pentru afacerea dumneavoastra?

Sistemele POS mobile sunt ideale pentru afacerile in miscare care doresc sa accepte plati cu cardul de credit, cum ar fi camioanele cu mancare, instalatorii, afacerile mobile de infrumusetare, electricienii, cei care se ocupa de mutari, etc. Este convenabil sa va deplasati cu el atat in cadrul unui punct comercial, cat si in tot orasul.

Acum stiti ce trebuie sa luati in considerare pentru a alege mPOS-ul potrivit pentru afacerea dumneavoastra.

Folosind solutia de incasare potrivita, veti avea un produs care satisface pe deplin nevoile consumatorilor, care proceseaza plati contactless in maxima siguranta si este eco-friendly.