Fie ca vrei sa savurezi un ceai si sa citesti o carte sau doar sa stai intins si sa vizionezi un film de comedie, primul obiect care iti vine in cap atunci cand cauti un loc comod este fotoliul.

Pentru multe persoane fotoliul a devenit locul unde se relaxeaza si isi incarca bateriile pentru ziua care urmeaza, iar daca in urma cu ceva timp te gandeai la fotoliu ca la o piesa de mobilier rigida si fixata intr-un anumit loc din casa ta, tin sa iti spun ca lucrurile s-au schimbat.

Prin ce este diferit un fotoliu de acest tip?

Departe de a fi un fotoliu pe care sa il intalnim in situatii formale, fotoliul bean bag este perfect pentru relaxarea de acasa, cea din momentele pe care le petreci cu familia sau cu prietenii.

Acest tip de fotoliu nu are o forma regulata, el ia forma persoanei care se asaza pe el si este conceput ca un sac cu diferite umpluturi, cea mai raspandita fiind umplutura cu boabe de polistiren.

Daca ai nevoie de cateva motive in plus ca sa achizitionezi un fotoliu bean bag, iata cateva dintre ele: sunt perfecte pentru spatiile mici unde ar fi incaput cu greu un fotoliu traditional, e usor de mutat dintr-o incapere in alta, acest lucru permitandu-ti sa il depozitezi intr-un spatiu liber daca nu il folosesti la un moment dat si, nu in ultimul rand, sunt foarte comode.

In functie de nevoile pe care le ai, poti alege dintr-o gama variata de modele si culori, iar daca vrei ca si cei mici sa ia parte la relaxarea din familie ai posibilitatea sa cumperi un fotoliu bean bag pentru copii.

Utilitatea unui fotoliu de acest tip

Cu toate ca au aparut in anii 70’, modelele acestea de fotolii au evoluat odata cu timpurile, iar preturile si flexibilitatea lor le-au transformat intr-o optiune de luat in considerare.

Pretul unui astfel de fotoliu in comparatie cu alte tipuri de mobilier reprezinta cu siguranta un avantaj, iar un fotoliu bean bag XXL poate oricand sa tina locul unei canapele.

De asemenea, fotoliile de genul acesta sunt usor de curatat. Exista modele care au huse detasabile, astfel ca pot fi scoase si puse in masina de spalat imediat.

Acest lucru face dintr-un fotoliu de acest tip optiunea preferata cand vine vorba de achizitionarea unui obiect pe care sa se aseze copilul.

Poti achizitiona un fotoliu de acest tip intr-o varietate de marimi, forme si culori care sa se potriveasca in orice camera.

Nu toate aceste fotolii au forma rotunda, exista unele care au forma de scaun, precum si unele care au o forma extravaganta care va atrage toate privirile la intrarea in camera.

Ca preturi, ai de ales de la fotolii bean bag ieftine pana la fotolii bean bag mai scumpe. De retinut aici este ca un asemenea tip de fotoliu nu este facut sa reziste pentru o perioada de utilizare foarte indelungata, cum sunt fotoliile clasice de pe Shopimeo.

Intr-un final, interiorul se va aplatiza si fotoliul va trebui inlocuit.

5 thoughts on “Fotoliile bean bag pot fi oaza ta de relaxare

  1. Reciclarea este un subiect extrem de important in ziua de azi, iar acest articol mi-a oferit o perspectiva noua asupra acestui aspect. Am realizat cat de mult putem contribui la protectia mediului prin simplul act de a recicla deseurile noastre. Sper ca mai multe persoane sa citeasca acest articol si sa fie motivate sa actioneze in acest sens.

  2. Am gasit acest articol foarte util si informativ. Mi-a placut faptul ca autorul a adus argumente solide despre beneficiile reciclarii, precum conservarea resurselor naturale si reducerea deseurilor. De asemenea, am fost impresionat de statisticile prezentate care arata cat de importanta este aceasta practica pentru viitorul nostru.

  3. Articolul prezinta informatii interesante despre importanta reciclarii si a responsabilitatii noastre in protejarea mediului inconjurator. Sunt de acord cu autorul ca trebuie sa ne implicam mai mult in aceasta activitate si sa fim constienti de impactul pe care il avem asupra planetei.

  4. Interesant articolul! Am descoperit multe lucruri noi citindu-l si apreciez efortul depus de autor pentru a aduce aceste informatii la lumina. Subiectul este extrem de actual si cred ca este important sa fie discutat mai des pentru a constientiza cat de importanta este protejarea mediului inconjurator.

  5. Articolul este foarte bine structurat si ofera o perspectiva interesanta asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa adune informatii relevante si sa le prezinte intr-un mod clar si concis. Sunt de acord cu argumentele prezentate si consider ca acesta este un punct de vedere important de luat in considerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *