Fie ca vrei sa savurezi un ceai si sa citesti o carte sau doar sa stai intins si sa vizionezi un film de comedie, primul obiect care iti vine in cap atunci cand cauti un loc comod este fotoliul.

Pentru multe persoane fotoliul a devenit locul unde se relaxeaza si isi incarca bateriile pentru ziua care urmeaza, iar daca in urma cu ceva timp te gandeai la fotoliu ca la o piesa de mobilier rigida si fixata intr-un anumit loc din casa ta, tin sa iti spun ca lucrurile s-au schimbat.

Prin ce este diferit un fotoliu de acest tip?

Departe de a fi un fotoliu pe care sa il intalnim in situatii formale, fotoliul bean bag este perfect pentru relaxarea de acasa, cea din momentele pe care le petreci cu familia sau cu prietenii.

Acest tip de fotoliu nu are o forma regulata, el ia forma persoanei care se asaza pe el si este conceput ca un sac cu diferite umpluturi, cea mai raspandita fiind umplutura cu boabe de polistiren.

Daca ai nevoie de cateva motive in plus ca sa achizitionezi un fotoliu bean bag, iata cateva dintre ele: sunt perfecte pentru spatiile mici unde ar fi incaput cu greu un fotoliu traditional, e usor de mutat dintr-o incapere in alta, acest lucru permitandu-ti sa il depozitezi intr-un spatiu liber daca nu il folosesti la un moment dat si, nu in ultimul rand, sunt foarte comode.

In functie de nevoile pe care le ai, poti alege dintr-o gama variata de modele si culori, iar daca vrei ca si cei mici sa ia parte la relaxarea din familie ai posibilitatea sa cumperi un fotoliu bean bag pentru copii.

Utilitatea unui fotoliu de acest tip

Cu toate ca au aparut in anii 70’, modelele acestea de fotolii au evoluat odata cu timpurile, iar preturile si flexibilitatea lor le-au transformat intr-o optiune de luat in considerare.

Pretul unui astfel de fotoliu in comparatie cu alte tipuri de mobilier reprezinta cu siguranta un avantaj, iar un fotoliu bean bag XXL poate oricand sa tina locul unei canapele.

De asemenea, fotoliile de genul acesta sunt usor de curatat. Exista modele care au huse detasabile, astfel ca pot fi scoase si puse in masina de spalat imediat.

Acest lucru face dintr-un fotoliu de acest tip optiunea preferata cand vine vorba de achizitionarea unui obiect pe care sa se aseze copilul.

Poti achizitiona un fotoliu de acest tip intr-o varietate de marimi, forme si culori care sa se potriveasca in orice camera.

Nu toate aceste fotolii au forma rotunda, exista unele care au forma de scaun, precum si unele care au o forma extravaganta care va atrage toate privirile la intrarea in camera.

Ca preturi, ai de ales de la fotolii bean bag ieftine pana la fotolii bean bag mai scumpe. De retinut aici este ca un asemenea tip de fotoliu nu este facut sa reziste pentru o perioada de utilizare foarte indelungata, cum sunt fotoliile clasice de pe Shopimeo.

Intr-un final, interiorul se va aplatiza si fotoliul va trebui inlocuit.