Cu totii ne dorim ce e mai bun pentru pielea noastra. Iar pentru a descoperi ce ni se potriveste este suficient sa ne informam, mai ales ca in zilele noastre exista o multime de surse pe internet prin intermediul carora putem gasi toate raspunsurile la intrebarile noastre.

Iar daca ai hotarat sa faci trecerea de la lama sau epilator, la ceara de epilat, nu ramane decat sa-ti insusesti tot ce presupune acest proces si sa faci rost si de consumabilele necesare.

Tips&Tricks in vederea alegerii necesarului pentru epilatul cu ceara

1. Inainte de toate trebuie sa-ti insusesti faptul ca epilarea e un proces cat se poate de personal si intim, asa cum este si alegerea produselor de igiena sau a hainelor.

Sansele sa te regasesti printre recomandarile mamei sau a celei mai bune prietene sunt foarte mici. Asa ca, ar trebui inainte de toate sa stabilesti tipul pielii tale sau al zonei in care urmeaza sa o folosesti, urmand ca ulterior sa alegi ceara clasica, de unica folosinta, pentru piele sensibila sau normala, perlata sau pasta de zahar, dupa cum este mai adecvat pentru aceasta.

Evident, acestea sunt doar cateva dintre posibilitatile pe care le ai la dispozitie. Asa ca, ramane sa arunci un ochi mai in detaliu si sa stabilesti care ar fi cea mai buna optiune pentru tine.

2. Odata ce ti-ai ales tipul ideal de ceara, nu uita sa treci in revista si celalalte consumabile. Sunt kit-uri complete de ceara care vin cu tot ce ai nevoie la pachet.

Dar daca vrei doar sa testezi experienta inainte de a te opri definitiv la epilatul cu ceara, ar fi indicat mai cu seama sa achizitionezi cantitati mici de produs.

Pe langa spatule, hartie, incalzitor, decantor etc. mai ai nevoie si de solutie dezinfectanta, mai ales daca ai ales sa investesti in accesorii reutilizabile.

Desigur, acestea le-ai putea imprumuta si de la o prietena in cazul in care nu vor avea contact in mod direct cu pielea.

3. Inainte de epilat ar trebui sa eviti aplicarea pe piele a unor solutii sau produse care nu sunt deloc compatibile.

De exemplu, daca vei aplica diferite creme emoliente nerecomandate pentru acest procedeu, risti sa nu smulgi firele asa cum trebuie sau sa se produca o serie de reactii.

Chiar daca sansele sunt mici, e mai bine sa nu faci nicicun fel de compromisuri cand vine vorba de sanatatea celui mai mare „organ” al nostru – pielea.

4. Chiar daca nu e complicat sa te epilezi cu ceara, nu inseamna ca trebuie sa te epilezi oricum si oriunde. De exemplu, chiar daca folosesti o ceara care-ti place, pe corp, nu inseamna ca ea va fi potrivita si pentru zona mustatii (a fetei in general) si in zona intima.

De multe ori nu e insa nici gresit sa folosesti aceeasi ceara in toate zonele de interes ale corpului. Dar este important sa stii ca, tenul, zona intima si axila de exemplu, sunt zone mult mai sensibile fata de pielea existenta pe brate si picioare.

Pentru acestea ai putea utiliza de exemplu, ceara de unica folosinta destinata pielii sensibile sau chair specifica zonelor in consecinta.

De unde sa cumparam ceara si consumabile pentru epilat?

Daca ai in vecinatatea casei tale un magazin chilipir, plin de toate, cu siguranta ai multe sanse sa gasesti acolo ceara de epilat si multe din ustensilele de care ai nevoie.

Dar pe langa faptul ca optiunile din care vei putea alege sunt reduse, ceara ar putea fi de asemenea de o calitate inferioara.

Noi consideram ca epilatul este un tabiet important care merita o atentie deosebita si la care recomandam produsele profesionale de la Epilat Pro.

4 thoughts on “Cum aleg ceara de epilat potrivita pentru pielea mea?

  1. Felicit RODSA pentru munca lor remarcabila in promovarea reciclarii si protejarea mediului. Articolul este bine documentat si furnizeaza informatii valoroase despre beneficiile reciclarii pentru societate si economie. Este important ca toti sa constientizam impactul pe care il avem asupra planetei si sa actionam pentru un viitor mai sustenabil.

  2. Sunt impresionat de initiativele RODSA in domeniul reciclarii si sustin cu tarie eforturile lor de a educa oamenii cu privire la importanta protejarii mediului. Articolul mi-a deschis ochii asupra multor aspecte legate de gestionarea corecta a deseurilor si m-a motivat sa fiu mai responsabil in acest sens.

  3. Reciclarea deseurilor reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de protejare a mediului inconjurator. Acest articol mi-a oferit multe detalii interesante despre modul in care RODSA gestioneaza aceasta problema si cum putem contribui cu totii la reducerea impactului asupra planetei.

  4. Articolul este foarte interesant si ofera informatii utile despre importanta reciclarii in societatea noastra. Sunt impresionat de eforturile depuse de RODSA pentru a promova aceasta practica ecologica si sunt convins ca fiecare persoana ar trebui sa se implice activ in acest proces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *