Centru de presă

[comunicate]   [interviuri]   [rapoarte și informații]   [relatări de presă]   [evenimente]

[Direct Selling News Europe]

Stimaţi vizitatori ai acestui site,

Dacă aţi ajuns la această pagină, înseamnă că doriţi să cunoaşteţi mai multe despre industria de vânzări directe şi sistemele MLM din România.

Vă felicit pentru demersul dumneavoastră!

Pentru a putea fi utili tuturor celor interesaţi, dorim să publicăm cât mai multe informaţii despre aspectele industriei noastre, pentru a face cunoscută opiniei publice din România realitatea despre vânzările directe şi afacerile MLM.

Cu ajutorul duneavoastră, a persoanelor din conducerea companiilor şi a presei, dorim să schimbăm falsa opinie despre ceea ce se întâmplă de fapt în afacerile MLM şi în general în industria de vânzări directe. Întrucât dezbaterile televizate pe teme din activitatea noastră privesc doar aspectele negative, ca mijloc de ridicare a ratei de audienţă, este de dorit să luptăm pentru afirmarea publică a adevărurilor despre MLM şi industria însăşi.

De asemenea, dorim să propunem forurilor legislative reglementarea definitivă şi conformă cu normele UE a statutului distribuitorului MLM şi al vânzătorilor direcţi. Cu toate că în prezent Legea 650 din 2002 cuprinde unele măsuri privitoare la derularea activităţilor de vânzare directe şi de funcţionare a sistemelor MLM, mai sunt necesare o serie de norme şi reglementări care privesc forurile administrative locale, astfel încât înregistrarea activităţilor, funcţionarea lor şi verificare lor să se facă după normele legale, la fel, în toată ţara.

Solicităm sprijinul tuturor celor care au un cuvânt de spus in această direcţie.

Pentru informarea tuturor celor care citesc în limba română, am constituit acest acpitol MEDIA. Paginile în limba engleză vor cuprinde doar referiri sumare la esenţa lucurilor publicate aici.

Capitolul MEDIA a site-ului nostru cuprinde ştiri, evenimente, activităţi, comunicate de presă, citate din presă, scrisori de la cititori ş.a.m.d., materiale adunate la sediul asociaţiei RODSA care tratează diferite aspecte din industria de vânzări directe şi MLM.

Rugăm managerii companiilor, distribuitorii, liderii şi instructorii MLM să ne trimită mesaje cu relatări din activitatea lor, opinii despre anumite evenimente sau discuţii publice, propuneri de îmbunătăţire a acestui portal, programarea evenimentelor importante, etc.

Materialele sosite la redacţie vor fi publicate în acest site, sub rezerva acordului implicit dat de autor prin expedierea mesajului său.

Vă urez succes şi prosperitate în domeniile în care activaţi!

Doriţi să ne contactaţi?

Dacă doriţi să luaţi legutura cu noi, utilizaţi formularul de mai jos.

  • Completaţi formularul de mai jos şi apăsaţi butonul Trimiteţi mesajul.
  • Dacă doriţi să ştergeţi ceea ce aţi completat, apăsaţi pe butonul Resetaţi.

Formular de MESAJ pentru RODSA.

* vă rugăm copletați spațiile marcate